New York City

Yes, here we are!
Even mailen in de Apple Store vlak bij Central Park. Gisteren na een vlotte vlucht aangekomen op Newark International Airport even ten zuiden van Manhattan.

Het vliegtuig zat nog niet half vol dus we hadden lekker de ruimte. Leuke spelletjes op de personal screen. Supervlucht van Continental Airlines.

We hadden al heel snel een Supershuttel naar het hotel te pakken. Hotel Edison ligt echt op een TOP-locatie, zo ongeveer op Times Square. We hebben een kamer op de 22ste en tevens bovenste verdieping. En nee we hebben vrijwel geen uitzicht, maar dat maakt niet uit. We hebben onze kamer alleen nodig om te slapen en te douchen en daar is hij prima voor. Alles keurig schoon en net meubilair. Absoluut niets te klagen. Ook vrijwel geen last van geluidsoverlast. Ja natuurlijk hoor je de geluiden van de stad maar die horen we in Apeldoorn Centrum ook.

Gisterenmiddag heerlijk oesters gegeten in de Oysterbar in Grand Central Station. Met een fles Spaanse Cava Brut erbij. Lekker SMULLEN!!!!

Vanmorgen lekker vroeg opgestaan (zo rond acht uur) nadat we twee afleveringen Flikken Maastricht hadden gekeken op onze laptop. Vroeg wakker worden was geen probleem want we hebben nog een klein beetje het Nederlandse ritme in ons hoofd en we waren gisteren ook wel erg vroeg (half acht) naar bed gegaan.

En nu gaan we kijken of we een ontbijtje kunnen scooren rondom Central Park.

Leave a Reply

158776