Vakanties geboekt

Zo, de vakanties voor 2008 zijn inmiddels ook geboekt. Dat wil zeggen:

New York:

onze stedentrip naar New York is definitief geboekt. In April gaan we 8 dagen naar de Big Apple, incl. kaartjes voor de musical The Lion King op Broadway. We zitten in hotel Edison vlakbij Time Square, hartje Manhattan dus.

Egypte – Hurghada:

Na lang wikken en wegen zijn we eruit gekomen. We gaan niet duiken op de Antillen want i.v.m. het orkaanseizoen in augustus/september is dat niet handig. We gaan geen rondreis maken door de USA (Los Angeles, San Francisco, Las Vegas) omdat we in april al naar New York gaan en onze geldboom ook een keer kaalgeplukt is. Wat we wel gaan doen? Lekker twee weken luieren in een All Inclusive Resort aan de Rode Zee. We hebben een optie op een 15 daagse All-inclusive vakantie in hotel Giftun Beach Resort in Hurghada/Egypte voor eind augustus. Nu alleen nog even regelen dat ik vrij kan krijgen van het werk.

Leave a Reply

158776