Receptenwebsites

Ook dit jaar hebben onze drie receptenwebsites het weer goed gedaan. www.tapas-recepten.nl heeft de meeste bezoekers ontvangen. Ruim 250.000 in 2007 die samen bijna viermiljoen pagina’s hebben bekeken.

Dankzij een enorme piek in maart (de paasspecial stond toen op www.startpagina.nl) heeft www.internetrecepten.nl  dit jaar ook bijna 80.000 bezoekers en meer dan een half miljoen paginaweergaves.

De kerstwebsite www.kerstrecepten.net heeft in totaal ruim 800.000 pagina’s weergegeven aan ca. 60.000 bezoekers.

32% van de bezoekers in 2007 hebben deze websites in de maand december bezocht. Dat was dus weer lekker druk voor onze server. Zo druk zelfs dat onze ADSL-lijn en onze server thuis het niet meer aan konden en we één van de websites op een externe server hebben ondergebracht.

Leave a Reply

158776