Groot Rekendictee (4)

Vandaag geen pijnstillers meer genomen en helemaal geen pijn gehad. De tandarts heeft zijn werk dus goed gedaan. Praten gaat soms nog wel een beetje moeilijk … ik heb zelf het idee dat ik heel erg slis maar volgens mijn omgeving valt dat wel mee.

En dan het rekendictee van vanavond …

Van de 50 mensen die waren uitgenodigd waren er denk ik ongeveer 30. De 15 besten gaan door naar de finale a.s. De vragen waren vergelijkbaar met de vragen van de voorronde met enkele lastigere vragen ertussen. En we hadden nu ook minder tijd om de vragen op te lossen.

Uit eindelijk had ik twee vragen fout. Een vraag omdat ik gewoon even te snel was met antwoord geven en de andere omdat het gewoon een erg lastige vraag was. Maar 2 fouten was toch goed voor een gedeelde 7e plaats en dus mag ik donderdagavond naar de Hoge School Windesheim in Zwolle voor de finale. Ik verwacht niet dat ik zal winnen maar het meedoen is gewoon leuk. Vanavond waren er 4 die helemaal geen fouten hadden, 2 met één fout en de rest had meer vragen fout.

Leave a Reply

One Response to “Groot Rekendictee (4)”

  1. Comment by Dennis de Krom

    Zo… ben blij dat 0het bij de tandarts allemaal goed afgelopen is.

    En wat goed van je een gedeelde zevende plaats hebt. Op naar de Grande Finale… Moeten we je komen supporteren 😀
    We duimen voor je.

    Dikke knuffel vanuit Rotterdam.

158755